Schildercursussen en workshops bij Barteljee

1211 keer bekeken

Bij Barteljee kun je terecht voor schildercursussen en diverse workshops (bijv. Acrylic Pouring en Epoxy gieten) in Bart van der Bom's atelier. Ook is er een online cursusaanbod en biedt hij in de zomer schildervakanties aan.

Bij Barteljee kunnen zowel starters als gevorderden schildertechnieken leren door in het atelier een cursus te volgen. Ook een online schildercursus volgen is mogelijk bij Bart van der Bom.

Starters

Schilders die voor het eerst bij Barteljee komen schilderen, volgen de starterscursus met 15 lessen. Tijdens deze cursus is er veel aandacht voor het leren tekenen/schilderen naar de natuur en vanuit de fantasie en voor de verschillende meet- en penseeltechnieken.

Gevorderden

Regelmatig starten er nieuwe schildercursussen voor gevorderde schilders bij Barteljee. De gevorderdencursus bestaat uit een serie van 15 lessen. Er zijn op verschillende dagen lessen, zowel in de ochtend als in de avond.

Alle schilderlessen worden gegeven in het ruime atelier van Barteljee aan Westelijke Parallelweg 50 3331 EW te Zwijndrecht.
Direct achter het ateliergebouw is een gratis parkeerplaats voor 25 auto’s, zodat deelnemers geen extra kosten kwijt zijn aan het parkeren en gemakkelijk hun materialen mee naar binnen kunnen nemen.

Zomer schilderweken

Zie op de website voor specifieke data van deze creatieve vakanties.

Online

Je kunt je nu op elk moment inschrijven voor een online schildercursus bij Barteljee. Er zijn 8 te kiezen thema's.
Een online cursus bestaat uit 5 lessen en per uitgewerkte opdracht ontvang je persoonlijke feedback.

Meer informatie

De inhoud van de cursussen, de cursustijden en de prijzen vindt u op de website van Barteljee (zie links). Informatie opvragen of inschrijven kan door een email te sturen naar bartvanderbom@online.nl

Contactgegevens

A: Westelijke Parallelweg 50,  3331 EW Zwijndrecht
T: 078 613 95 98
E: bartvanderbom@online.nl

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen