Kunstlessen voor kinderen en volwassenen bij Atelier Marjan van Breugel

1119 keer bekeken

Marjan van Breugel neemt je graag mee in de wereld van de kunst en leert je allerlei technieken kennen. Ze heeft een breed cursusaanbod voor verschillende leeftijdsgroepen vanaf 4 jaar tot volwassenen.

Bij Atelier Marjan van Breugel kun je op een leuke manier kennis maken met kunst en kijken wat jij nou echt leuk vindt om te doen. Maatwerk, individuele begeleiding en coaching om creatieve doelen te bereiken is de kern van de lessen die zij aanbiedt. De begeleiding is deskundig omdat ze zelf een professioneel beeldend kunstenaar die dagelijks tekent en schildert. Daarnaast heeft Marjan jarenlang als docent gewerkt. Vooral plezier hebben is belangrijk!

Cursussen kinderen
Voor kinderen zijn er diverse leuke workshops en lessen waar kinderen kunnen maken wat ze zelf bedacht hebben of kiezen uit één van haar ideeën. Er wordt gewerkt met allerlei materialen.
Kinderen (6-12 jaar) en kleuters (4-6 jaar) krijgen naast tekenen en schilderen ook ruimtelijk werken zoals boetseren en bouwen met allerlei (recycle) materiaal aangeboden. Als kinderen het begrijpen en het leuk vinden, kunnen ze ook onder begeleiding (stop motion) filmpjes maken. Ook voor de tieners (12-16 jaar) zijn er lessenserie waarbij ook aandacht is voor de grote meesters.

Cursussen volwassenen
Voor volwassenen zijn er lessen en workshops voor iedereen die basisvaardigheden in tekenen en schilderen (verder) wil ontwikkelen.  Een gratis proefles is mogelijk.

Naast de cursussen is er ook een aanbod workshops.

Meer informatie

Atelier Marjan van Breugel
A: Officiersvliet 31, 3331 KL ZWIJNDRECHT
T: 06 – 30 18 79 86
E: marjanvanbreugel@hetnet.nl

Afbeeldingen

Twitter

Op de kaart

Cookie-instellingen