Beton Ciré bij BonCreations BV

1935 keer bekeken

BonCreations BV verzorgt gratis workshops om te leren hoe beton te gieten.

BonCreations vindt niets leuker dan u kennis te laten maken met hun beton ciré en daarom is hun workshop GRATIS (!) en inclusief verse koffie en een heerlijk broodje.

Beton Ciré is van oorsprong een oude Franse techniek om beton een mooi uiterlijk te geven, omdat beton erg dik is en neiging heeft om te scheuren is deze techniek is in de loop van de tijd doorontwikkeld tot een bijzondere beton stuc die in een dunne laag kon worden aangebracht, deze beton stuc is bijzonder sterk, watervast, hydrofoob en hecht op vrijwel ieder oppervlak. Hierdoor is Beton Ciré geschikt voor vrijwel iedere toepassing, van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer en van binnen tot buiten, aanrechtbladen, lampen, het kan allemaal

In een workshop van tenminste 2 uur, leren we u beton ciré te voorbewerken, smeertechnieken en afwerkingstechnieken. U kunt leren uw eigen betonnen keukenblad te maken, of uw eigen wastafel te restylen. Bepaal uw eigen leerdoel en ervaar de kracht en schoonheid van onze beton ciré producten!

Workshop beton ciré

Is gratis en vindt plaats om de week op zaterdag om 11.00 uur in Zwijndrecht. De beton ciré workshops zijn om de week op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur in het atelier aan de Daltonstraat 17 te Zwijndrecht.

Contactinformatie

BonCreations BV
A: Daltonstraat 17, 3335 LR Zwijndrecht
T: 078 61 00 818
E: info@boncreations.nl

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen