Stichting Theaterhuis Drechtsteden

631 keer bekeken

Theaterhuis Drechtsteden is een snel groeiend lokaal initiatief, voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met volwassenen. Theaterhuis Drechtsteden is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Op professionele wijze wordt kennisgemaakt met zang, dans en spel.

Stichting Theaterhuis Drechtsteden geeft haar lessen in de Drechtsteden. De lessen zijn bedoeld voor verschillende leeftijdsgroepen vanaf 2 jaar, voor zowel jongens als meisjes.

Maar ook voor volwassenen!!! Op aanvraag kan er ook individueel lesgegeven worden. Denk hierbij aan een voorbereiding op een auditie of een surprise act op een bruiloft/feestje.

Ook  worden ouder/kind lessen en workshops op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, basisscholen en buitenschoolse opvang aangeboden. Op aanvraag is Stichting Theaterhuis Drechtsteden ook in te huren voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes / uitjes / teambuilding en kinderfeestjes

Alle lessen worden gegeven door professionele spel-, zang- en dansdocenten,

Ze leren u / je de basisvaardigheden voor het spelen van een voorstelling. De theaterdocenten zijn heel enthousiast om je de liefde voor theater in haar breedste vorm bij te brengen. Een wereld vol kunst, fantasie en creativiteit gaat voor je open. Waarbij je jouw spel-, zang- en danstalent kan ontdekken en ontwikkelen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Stichting Theaterhuis Drechtsteden

Tel: 0648264423 / 0622099271

E-mail: Info@theaterhuis.com

Images

Theater

Twitter

Cookie settings